Kotimuutot

Muutto lähestymässä? Tarvitsetko koulutetut alan ammattilaiset hoitamaan muuttosi edullisesti ja reiluin hinnoin? Olet oikeassa paikassa!

Opiskelijamuutot on Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella toimiva muuttopalvelu. Erikoistumme kaiken kokoisiin kotimuuttoihin ja tarjoamme tehokkaan ja osaavan muuttopalvelun erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

Osa ihanteellisen muuton salaisuudesta onkin hyvä yhteistyö asiakkaan ja muuttopalvelun välillä, voit omilla toimillasi helpottaa muuton sujumista huomattavasti!

Hyvin valmisteltu muutto alkaa tavaroiden oikeaoppisella pakkaamisella: helposti särkyvät tavarat esim. lasivitriinit, lasipöydät, peilit, taulut, taulu-tv: et jne. kannattaa suojata kuplamuovilla. Myös helposti likaantuva muuttoirtaimisto on hyvä suojata esimerkiksi kiristekalvolla. Lisää pakkausohjeista voit lukea tästä. Irtaimiston pakkaat kätevästi muuttolaatikoihin. Muuttolaatikot ovat erityisesti muuttoa varten suunniteltuja vahvoja muovilaatikoita. Muuttolaatikoiden käyttö tekee muutosta tehokkaampaa ja tämä näkyy suoraan muuton hinnassa positiivisella tavalla. Muuttolaatikot vuokraat meiltä edulliseen hintaan, vain 0,12€/KPL/PVÄ.

Meiltä saat myös kaikki tarvittavat pakkaustarvikkeet. Jos kuitenkin vielä tarvitset apua tavaroiden oikeaoppisessa pakkauksessa, voit tilata meiltä edullisen tavaroiden pakkauspalvelun, jolloin hoidamme pakkauksen puolestasi ja saat parhaan mahdollisen suojan irtaimistollesi – ja säästät omaa aikaasi!

Kun tavarat on pakattu oikeaoppisesti, ei tarvitse kuin odottaa muuttopäivää! Muuttolaatikot pakataan muuttoautoon aina ensimmäisenä, joten muuton aamuna muuttolaatikot kannattaa pinota mahdollisimman lähelle ulko-ovea, vaikka jo ennen muuttomiesten saapumista.  Näin laatikot saadaan näppärästi ja nopeasti siirrettyä autoon.

Tavaroiden tulevat paikat uudessa asunnossa kannattaa olla suurin piirtein mietittynä, jolloin tavaroiden purkaminen autosta käy joutuisasti. Muuttolaatikot noudamme sovittuna päivämääränä muuton jälkeen, jotta teille jää aikaa rauhassa purkaa loputkin tavarat muuttolaatikoista ja suunnitella uuden asunnon sisutusta.